Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Niko Home Control / Smart Home / Domotica
Ben jij klaar voor de toekomst ?

Deze eengezinswoning beschikt over een aantal moderne installaties.
Waaronder een Niko Home Control installatie. Deze domotica (Smart Home) installatie is flexible en biedt van de basis al meer mogelijkheden dan een traditionele elektrische installatie; de alles-uitknop, de aanwezigheidsimulatie, klokgestuurde aan- en uitschakeling van de verlichting, .... En je kunt het systeem uitbreiden met allerlei extraatjes, wanneer je maar wilt.

Zo evolueert het mee met jouw gezinssituatie en behoefte aan comfort, veiligheid en duurzaamheid. Het is nu ook mogelijk om uw Bose of Sonos installatie te bedienen met deze installatie. De systemen in de woning zijn eenvoudig te bedienen op een touchscreen en/of smartphone app.

Bijvoorbeeld: Bij het verlaten van de woning; stopt automatisch de muziek, gaat de verlichting uit en gaat de thermostaat naar een ECO stand.
Deze woning beschikt over:
-     Niko Home Control Domotica installatie;   aansturen van verlichting, verwarming, ventilatie, geluid- en beveilingsinstallaties
-     Trimless inbouwspots;   verwerkt in een verlaagd plafond in de woning
-     Cat 6e datainstallatie;   in elke ruimte een of meerdere vaste internet aansluitingen
-     CAI netwerk;   in elke ruimte een of meerdere vaste aansluitingen voor TV
-     Alarminstallatie;   deze wonings is beveiligd met een alarminstallatie welke communiceert met de domotica installatie
-     Sonos Multiroom audio-installatie;   speel muziek in een of in elke kamer
-     Intercom installatie;


Projectfoto's