Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Opdrachtgevers


Schoolbestuur OVO Zaanstad

OVO Zaanstad is het schoolbestuur van tien scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad. Deze scholen bieden alle niveaus aan: praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. In totaal is OVO Zaanstad verantwoordelijk voor het onderwijs aan bijna 7000 leerlingen en 750 medewerkers. Wij voeren op tien scholen het dagelijksonderhoud uit, leggen het datanetwerk aan en zijn werkzaam tijdens diverse verbouwingen.

Joods Historisch Museum

Het Joods Historisch Museum in Amsterdam is een museum dat de Joodse cultuur, religie en geschiedenis belicht. Sinds 1987 is het museum gevestigd aan het Jonas Daniël Meijerplein, hoek Nieuwe Amstelstraat. Wij zijn regelmatig werkzaam in het museum ter ondersteuning van de technische dienst. Zo doen wij onder andere de controle op de noodverlichting en hebben we reeds diverse bestaande verlichting vervangen door LED.


Woningcorporatie WormerWonen

WormerWonen is met ruim 2.000 huurwoningen een sociale verhuurder in de Zaanstreek.
Wij voeren voor deze corporatie al het dagelijks onderhoud uit aan de elektrotechnische installaties van de woningen. Tevens installeren wij diverse elektrotechnische installaties in de woningen die gerenoveerd dienen te worden.

Remmert Dekker

Remmert Dekker is een echt familiebedrijf wat al meer dan 120 jaar innovatieve verpakkingen ontwikkelt voor de voedingsindustrie. De in 2004 nieuw gebouwde fabriek is door ons volledig gëinstalleerd; tevens voeren wij hier het dagelijks onderhoud uit.Zaanse Golfclub

Een golf baan die nauw verweven is met het verleden van de Zaanstreek. De 18 holes golfbaan ligt in een prachtig natuurgebied met rondom eeuwenoude weidse polders. Voor de Zaanse Golfclub voeren wij al het dagelijksonderhoud uit.

Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg is een metaalbedrijf welke gespecialiseerd in het fabriceren van transportschroeven. De in 2014 door ons nieuw geinstalleerde hal is voorzien van LED-lichtlijnen en de diverse elektrische voorzieningen voor machines, kranen, roldeuren, verwarming etc.. Momenteel zijn we betrokken bij het dagelijks onderhoud.