Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Noodverlichting


Nadort Elektrotechniek B.V. Verlicht in nood!

In geval van nood moet iedereen uw gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Dat lijkt simpel, maar bij calamiteiten vallen nog altijd onnodig veel slachtoffers, omdat de nooduitgangen niet tijdig bereikt kunnen worden. Wat bij daglicht een gemakkelijke route lijkt, wordt bij stroomuitval of rookontwikkeling al snel een lastige hindernisbaan. Zeker voor mensen die niet dagelijks in uw gebouw aanwezig zijn.

Om de goede werking van de noodverlichtingsinstallatie te waarboren moet ten minste eenmaal per jaar een functionele inspectie en onderhoud plaatsvinden. Deze omvat zowel een visuele inspectie als het testen van de installatie. De regelgeving schrijf dat ook voor. Het uitgangspunt voor het onderhoud is dan ook, dat naar redelijkheid, de verlichting nog minimaal een jaar aan de vereiste prestaties moet voldoen.

Ja, ik wil mijn noodverlichting laten controlleren

Verlichting


Goede verlichting is erg belangrijk en heeft ook onderhoud nodig.

Met name op de werkplek. Het bevordert de productiviteit en het welzijn van personeel. Verlichting is van grote invloed op ons biologische ritme. Het stuurt allerlei processen in het lichaam aan zoals de slaap/waakcyclus, de lichaamstemperatuur en de hartslag. Daarnaast heeft verlichting ook effect op onze stemming, prestatie en alertheid.

De lichtopbrengst van een lichtbron neemt na verloop van tijd af. Dit heeft een slechte invloed op onze stemming, prestatie en alertheid. Door de lichtbronnen tijdig te vervangen verkomt u de nadelige gevolgen. Het kan ook zijn dat er te weinig verlichting op de werkplek aanwezig is.

Twijfelt u over uw verlichting op de werkplek? Neem dan contact met ons op; wij kunnen de verlichtinginstallatie inspecteren en u een passend advies geven. Wij kunnen een lichtberekening maken, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de huidige en nieuwe situatie. Tevens kan er een 3D animatie worden gemaakt, waarmee het effect van de nieuwe verlichting kan worden ervaren.

Garantie en kwaliteit


Wij staan voor kwaliteit

Nadort Elektrotechniek is een bedrijf dat garant staat voor goede kwaliteit en service. Wij gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit. Wij proberen als bedrijf de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Heeft u een toch probleem met een product, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op. Omdat wij onze klanten persoonlijk willen benaderen, is er sprake van een directe en heldere communicatie met de klant. Daardoor zijn wij in staat om elke opdracht volledig naar wens te realiseren.