Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Amandelbloesem Wormerveer


In november 2015 nam WormerWonen het wooncomplex Amandelbloesem over. Het wooncomplex werd omgebouwd naar zelfstandige woningen.

Wij hebben voor WormerWonen 31 appartementen mogen installeren welke tot zelfstandige woningen zijn omgebouwd. Zo zijn de éénkamer-appartementen voorzien van een eigen groepenkast, inductiekookplaat, hittemelders en digitaal intercomsysteem. In de verkeersruimtes van de vleugels hebben wij nieuwe (nood)verlichting geplaatst. Ook is er achterin de gang een onderverdeler gerealiceerd waaruit alle appartementen gevoed worden. Op het dak zijn zelfregulerende dak-ventilatoren geplaatst, welke zorgen voor een juiste ventilatie in de appartementen.

Daarnaast is er voor de stichting ‘’vrienden van de Amandelbloesem’’ een geheel nieuwe professionele keuken gekomen welke is gelegen in het restaurant. Deze keuken is voorzien van diverse professionele apparatuur. Tevens is er een wasserette geinstalleerd voor de bewoners waar zij een was kunnen draaien.

Ook heeft het atrium een make-over gehad. Zo zijn er twee biljarttafels geplaatst met daarboven industriële hanglampen. Verder is de gehele elektrotechnische installatie in kaart gebracht.


Projectfoto's