Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Domotica installaties


Domotica


Domotica ook wel bekend onder de naam huisautomatisering zie je in het dagelijks leven steeds vaker. Zo zie je bijvoorbeeld slimme thermostaten welke automatisch uitschakelen zodra er niemand in de woning aanwezig is.

Met een domotica installatie kunt u vrijwel alles automatisch regelen. Ook kan er eenvoudig een aanpassing worden gedaan op de elektrotechnische installatie. Steeds meer woningen worden tegenwoordig uitgerust met uitgebreide installaties. Waarom zou je dan deze installaties niet met elkaar laten communiceren door middel van een centraal besturingssysteem? Zo kunnen er bijvoorbeeld scènes worden aangemaakt waarbij een vooraf ingesteld programma kan worden opgeroepen.

Mogelijkheden


Voorbeeld: met een druk op de knop kunt u scenè ‘’romantisch’’ oproepen waarmee de inbouwspots in het plafond worden gedimd, de gashaard aanslaat en de gordijnen langzaam dicht schuiven.

Domotica installaties worden anders geïnstalleerd dan reguliere installatie. De wens en eisen van de klant zijn bij deze installaties van groot belang. Daarom ontwerpen en installeren wij domotica installaties geheel op maat.

De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Bent u geïnteresseerd in een domotica installatie? Neem dan contact met ons op.

Bedieningsgemak


Met een domoticainstallatie kunt u de installatie op diverse manieren bedienen.
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden waarmee de installatie eenvoudig bediend kan worden.

Touch-screen

Bedien uw verlichting, apparaten en verwarming eenvoudig op een touchscreen aan de muur.

Thermostaat

Intrigeer uw thermostaat in het schakelmateriaal van de woning.
Regel bijvoorbeeld de temperatuur in elk vertrek apart van elkaar.

Schakelaar

In een domoticainstallatie zijn de schakelaars programmeerbaar.
Zo kunt u achteraf de functie van de schakelaar wijzingen.

Smartphone / Tablet

Bedien uw installatie d.m.v. een smartphone en/of tablet. Ook als u niet thuis bent zet u bijvoorbeeld onderweg naar huis de verwarming aan.