Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Onze diensten


Inspectie

Nieuwe installaties moeten volgens de NEN1010 voor ingebruikname worden geïnspecteerd. Voor bestaande installaties staan periodieke inspecties voorgeschreven in de NEN3140.

verlichting

Goede verlichting is van essentieel belang. Belangrijk is het om je veilig te voelen in het donker en/of sfeer te brengen in je woning. Goede verlichting begint vaak met het maken van een lichtplan.

Datanetwerken

Nadort Elektrotechniek is uw installateur op het gebied van data- en communicatienetwerken. Steeds meer apparatuur moet worden voorzien van een netwerkaansluiting.

Domotica
installaties

Domotica ook wel bekend onder de naam huisautomatisering. Domotica zie je in het dagelijkse leven steeds vaker. Zo zijn er slimme thermostaten, slimme verlichting en geïntegreerde audio-oplossingen.

Camera
installaties

Een camera-installatie voor uw object? U krijgt van ons advies zodat de installatie perfect aansluit op uw wensen. Wij leveren en installeren onder andere camera’s van het fabricaat Hikvision.

Licht- en krachtinstallaties

Een goed 230/400V systeem is de basis voor uw bedrijfsvoering of wooncomfort. Storingen veroorzaken veel ongemak en schade. De kwaliteit en betrouwbaarheid is van essentieel belang.

Toegangscontrole

Beveilig uw woning en/of bedrijfspand met een alarminstallatie of een toegangscontrolesysteem. Hiermee voorkomt u ongewenste personen binnen of rondom uw object.

Service en onderhoud

Heeft u last van een elektrotechnisch probleem? Wij lossen dit graag voor u op! Snelle service, geen voorrijkosten, aantrekkelijke uurtarieven en veel artikelen direct leverbaar vanuit ons eigen magazijn.

Autoladers

De vraag naar elektrische auto's wordt steeds groter. Uiteraard de vraag naar laadstations ook.
Wij zijn officeel dealer van Mennekes laadstations. Bent u opzoek naar een lader voor uw auto?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.