Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Camera installaties


Met een camerasysteem kunt u gewenst en ongewenst gedrag monitoren. Het beeldmateriaal vormt een onmiskenbaar bewijs van de aanwezigheid van personen op een locatie en hun handelingen. Zichtbare camera’s schrikken bovendien ook af; zo zullen ongewenste personen snel uitwijken naar een andere locatie.

Overvallers zoeken een woonhuis, een winkel of horecagelegenheid die ze willen beroven vaak zorgvuldig uit. Soms bezoeken ze het object of de locatie die ze gaan overvallen van te voren, om te zien hoe de beveiliging geregeld is. Wanneer u een goed camerasysteem heeft geïnstalleerd, zal dat overvallers sneller weerhouden. Natuurlijk bestaan er geen garanties. Maar mocht u toch worden overvallen, dan zijn de opnames van uw camerasysteem erg belangrijk voor de politie.

U kunt bij ons terecht voor een camera-installatie voor uw object. U krijgt van ons advies zodat de installatie perfect aansluit op uw wensen. Wij leveren en installeren onder andere camera’s van het fabricaat Hikvision. Hikvision staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij elk systeem krijgt u een app geleverd, waarmee u de beelden (live / achteraf) kunt terugkijken op uw iPad, iPhone, smartphone of laptop zelfs wanneer u op uw vakantieadres verblijft aan de andere kant van de wereld.

Uiteraard bieden wij op de door ons geïnstalleerde systemen een goede service. Zo is het mogelijk om uw systeem elk jaar te laten onderhouden en monitoren wij 365 dagen per jaar de status van de camera/recorder. Zodat wij bij een storing direct een melding krijgen, mocht de storing niet op afstand opgelost kunnen worden, zal de opdrachtgever op de hoogte worden gesteld.

Type camera's


Hieronder enkele type camera's die door ons geleverd en gemonteerd kunnen worden.
Voor elk doel is een andere camera beschikbar en dat is handig als je weet wat er nodig is om hier wat tekst te hebben staan zo kun je alles hier typen.

Dome camera

Voorzien van glazenbol waarachter zich de lens met infrarood LED bevindt.
Deze camera is ideaal voor openbare ruimtes omdat deze beschermd is tegen vandalisme.

Bullet camera

Deze camera is een ideale buitencamera, de infrarood LED hoeft niet door glas te schijnen waarop de kans op refectie minimaal is.

PTZ camera

Deze camera's hebben de mogelijkheid om automatisch objecten of personen te volgen d.m.v. de draaibare lens.

EX-IR dome camera

Buitenvariant van de normale dome camera, door de externe infrarood LED is de kans op reflectie in het beeld minimaal.