Stofkuipstraat 7 1531NC Wormer
info@nadort-elektro.nl 075 642 70 49

Beveiligingsinstallaties


Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem heeft u de mogelijkheid om te controleren wie er allemaal toegang heeft tot uw gebouw. Sloten en sleutels bieden ook de mogelijkheid om een gebouw te beveiligen, maar wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is het een behoorlijke investering om alle sloten te vervangen en nieuwe sleutels uit te delen. Sleutels kunnen eveneens gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

Bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben bezittingen en eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren de gehele dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijk toebrengen van schade.

Een toegangscontrolesysteem levert de meest efficiënte en geschikte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. De tags of kaarten die worden gebruikt om toegang te verlenen zijn aangesloten op het systeem. Het is ook eenvoudig om deze weer te blokkeren; zo kunnen verloren tags/kaarten worden verwijderd uit het systeem. Ook kunnen bepaalde deuren beveiligd worden voor personeel. Denk bijvoorbeeld aan een deur voor een server-ruimte of directiekantoor. Niet ieder personeelslid mag toegang hebben tot deze ruimte. Door het gebruik van een toegangscontrolesysteem kunnen bepaalde deuren geblokkeerd worden voor bepaalde personen.

Alarm

Wilt u met een gerust gevoel de deur uit lopen, zonder u direct druk te maken over uw spullen? Met een alarminstallatie in uw huis/bedrijf maakt u zich geen zorgen meer.

Een alarminstallatie geeft u niet alleen een gerust gevoel, het schrikt ook inbrekers af. Een alarminstallatie is vaak van buitenaf zichtbaar; denk bijvoorbeeld aan een flitser op de gevel of beveiligingsstickers in de ramen. Dit schrikt potentiële inbrekers af. Mocht een inbreker toch uw woning proberen te betreden dan zal hij snel vertrekken bij het afgaan van de sirenes, waardoor de buit nooit heel groot kan zijn.

Bovendien is een erkend en gecertificeerd alarmsysteem vaak voordelig voor de inboedelverzekering. Voor woningen met een hogere risicoklasse stelt de verzekeraar een alarmsysteem soms verplicht.